Swedish Supermom

Dålig uppdatering men en del positiva nyheter

Det har varit dåligt med uppdateringar på bloggen under sommaren. Jag skyller på att jag har jobbat mycket och att det händer lite i mitt liv när jag jobbar som mest.

Men semestern är förbi och jag är åter på jobbet igen.

Det har dock hänt en hel del bra under sommaren och jag lovar att försöka komma igen med en sammanfattning av min underbara sommar med dotter och man .. men nu först så tänkte jag berätta att min mamma har fått en plats och börjat på daglig verksamhet. Hon har bara gått en gång ännu men hon verkar trivas och vill dit igen. Vi har även pratat om att nu när hon får hjälp 2 dagar i veckan där och sedan ytterligare 2 timmar till i veckan av hemtjänst så tänkte jag se om jag kan få flytta ut henne till en lgh i Gemla. Det blir mycket enklare för mig att kunna hjälpa och stötta henne. Och hon får nära till Tuva-Li och Solgläntan., där hon går.

Det ska bli så skönt med lite avlastning och personalen hjälper även till med kontakten med Hemtjänsten om det är så att mamma behöver ytterligare hjälp hemma etc.

så detta känns fantastiskt

Ta hand om varandra

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats