Swedish Supermom

Gott och blandat

Nu är 3,5 dags ledighet över … Det har varit superbra dagar i stort sett.

Igår åkte vi till min mamma och hon hade en riktigt dålig dag så vi stannade inte så länge. Låter kanske elakt men en dålig dag för henne – då upprepar hon sig hela tiden och det går inte att prata ens lite med henne. Tråkigt var att jag kände att hon är på gränsen till att tappa tålamodet med TL. Svårt att förklara hur jag menar men det var några gånger när jag hörde på hennes röst att hon var på väg att få nog. TL satt och bläddrade i en bok och det gick fort + att hon inte sitter still utan snurrar hela tiden. Kände att det var dags att bryta.

Efter vi hade varit där så åkte vi och handlade present till dagens namngivning innan vi åkte till Evedal för att bada. TL lyckade dock somna precis innan vi kom fram. Hon vaknade till när jag öppnade dörren och jag frågade om hon ville sova i vagnen en stund eller bada. Hon svarade bada. Vår dotter är dock lite kräsen. *ler* När vi kom till badet så var det lite kallt så där precis i början men det blev fort varmt. Men det tyckte inte TL så hon skrek som om jag höll på att dränka henne. och när jag försökte doppa oss båda så klättrade hon upp på mig och hade hon kunna så hade hon satt sig på mitt huvud. Så det var bara att gå upp igen. Men väl uppe så satt hon insvept i filten i min famn och var jättetrött – så det var nog en bidragande orsak. Efter en stund så lade jag henne i vagnen och hon somnade ganska fort. Själv låg jag och tittade på film på telefonen – LIVRÄDD att jag skulle somna och inte vakna när hon gjorde det.

Mysigt
Mysigt

TL sov ca en timme sedan väckte jag henne och sedan åkte vi hem till pappa. Hon ville absolut inte äta macka eller bada mer så jag kände att det var läge att åka hem så hon fick i sig lite riktigt mat.

Resten av dagen så var vi inomhus då jag kände att både TL och jag hade fått nog med sol de två dagarna nu.

Idag så blev det sovmorgon och träning. på gymet. Jag kände av en överansträngning i höger halsens/vad så jag har valt att ta en paus från löpningen i 1-2 veckor. Jag kommer att köra styrketräning och cykel med TL under dessa veckor. Jag kommer även gå på min diet i 2-3 veckor nu – inför semestern. Vi ska åka till Stockholm och jag drömmer om att shoppa på Victoria Secret. De har även fått träningskläder nu. *ler*

Min fina mugg
Min fina mugg

IMG_7863 IMG_7861

I eftermiddags så var vi hemma hos Jenny, Tomas, Amanda och Emilia. Amanda fyllde två år i fredags och Emilia hade sin namngivning idag. Det var fullt ös och mycket gott att äta. Vi var där hela eftermiddagen och barnen lekte och hade jätteroligt. Fast TL var otroligt mammig och hade lite svårt att släppa mig ur sikte.

Jag har varit helt offline hela eftermiddagen vilket har varit superskönt. Men tyvärr resulterade detta i att det inte blev ett enda kort taget på festen.

När vi åkte hem så stannade vi på ICA och handlade lite lätt mat till kvällen. innan det var läggdags för en helt slut TL.

För första gången så uttryckte hon en önskan om att få somna i mamma och pappas säng. Vilket jag inte kunde motstå. *ler*

Nu sitter vi här och softar innan det är dags att gå och lägga sig för mig. Jag ska upp och jobba i morgon .. Bara 11  pass kvar + 2 korta ÖT pass på flyget (varav 1 är i morgon direkt efter fm-skifter)

Ha en underbar kväll och ta hand om varandra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats