Swedish Supermom

Lediga dagar innan slutspurten

Nu är det nästan nedräkning.. Det är v. 30 nu och jag v. 32 så jobbar jag 2 pass sedan är det SEMESTER… så jag har nästan semester om 1,5 vecka… Nästa vecka blir en tung vecka med mycket jobb och konstiga tider.. men det är SEMESTER efteråt.

Nu är jag ledig i 2 dagar till .. Ja det blir ju nästan 3 dagar.. Jag slutade 06.30 i morse och börjar igen på lördagseftermiddagen kl 15.00

I går så var det en lugn men mycket härlig dag. Jag var på gymmet och tränade – TL följde med och det gick jättebra till en början men sedan slog hon i huvudet och blev jätteledsen – inget allvarlig men hon var så trött så hon blev otröstligt. Vi ringde då efter pappa så han fick komma och hämta henne. Så kunde jag träna klart.

På eftermiddagen så åkte vi till Tingrsydsmarknad och det var supertrevligt. Vädret var perfekt. Jag hade en lite fuskdag i min diet. Jag kommer ju jobba i helgen så inget fusk då. Jag köpte ett par äkta fudge choklad. Så supergoda.

I dag efter nattjobb så har jag gjort matlådor till mig och sedan var grannarna över på en kaffe.

Och kvällen blev sedan lugn. I morgon ska maken får egentid och då har han valt att fixa i trädgården – häcken närmare bestämt. Jag är så tacksam. Jag ska ta han om TL och fixa och dona lite här inne men också  så ska jag ut och cykla och styrketräna och TL ska få följa med.. Hoppas det går bättre denna gången.

På fredag ska vi ha playdate med Amanda och Jenny och då håller vi tummarna för fint väder så vi kan vara ute. Ev tom bada kanske…

I helgen jobbar jag ..

Så jag vet vad jag ska göra … Men återigen .. JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ MYCKET EFTER SEMESTERN. 1 vecka i Stockholm – först 4 dagar med S och TL sedan kommer Bettan upp i 4 dagar.. UNDERBART…  Ska bli Skansen, museum., Junibacken, ABBA-museet, Mall of scandinavia och mkt mkt mer… Ska bli underbart…

Ha en bra kväll och va rädda om varandra…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats